Наваљни критиковао Путинове сараднике у снимку на "Јутјубу"

Руски опозициони лидер Алексеј Наваљни објавио је видео-снимак у којем напада блиске сараднике руског председника Владимира Путина да су на незаконит начин стекли богатство.

Наваљни је на Јутјубу објавио снимак о имовини двојице милијардера, браће Аркадија и Бориса Ротенберга и њихових синова, а видео је за само један дан прегледан 880.000 пута.

Руски опозициони лидер је објавио серију снимака којима покушава да, како се наводи, покаже незаконито стечено богатство високих владиних званичника и тајкуна повезаних са Кремљом.

Везе браће Ротенберг и Владимира Путина датирају из шездесетих година прошлог века када су тренирали џудо у истом клубу. Аркадиј Ротенберг и његов млађи брат Борис стекли су велико богатство после Путиновог доласка на власт.

Обојица се налазе на листи санкција које су западне земље увеле Русији.

Лидер руске опозиције оптужио је браћу да су незаконито добијали уносне послове од владе, а на снимцима се виде фотографије њихових вила и друге имовине.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 22. септембар 2024.
12° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи