Кушнер: Састанак са руском адвокатицом био губљење времена

Зет америчког председника Доналда Трампа, Џаред Кушнер тврди да се током председничке кампање са Русима састао четири пута, али је демантовао да је са њима сарађивао како би помогао садашњем председнику.

Ниједан од састанака са руским грађанима и званичницима, међу којима и са руским амбасадором у САД Сергејом Кишљаковим, није био непримерен, навео је у саопштењу Џаред Кушнер који би на питања о томе данас требало да одговара пред Комитетом Сената за обавештајна питања.

Из мејлова који су објављени овог месеца види се да је Трампов син, Доналд Џуниор, прихватио састанак у Кули Трамп у Њујорку у нади да ће добавити компромитујуће информације о Хилари Клинтон. Међутим, Кушнер тврди да није видео те мејлове до скоро, када му их је показао адвокат, преноси АП.

Кушнер у саопштењу наводи да га је Доналд Џуниор позвао на састанак и да је стигао са закашњењем.

Додаје да је састанак са руско-америчком адвокатицом био "губљење времена" и да је морао да замоли асистента да га позове да изађе са састанка, што је објавио путем саопштења на 11 страна.

Према његовим речима, није сарађивао ни са једном страном владом током кампаније и демантује да су му Руси дали новац за било које од његових пословања у приватном сектору.

Саслушање пред Обавештајним комитетом Сената биће затворена седница.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 18. септембар 2024.
17° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи