Портпарол Беле куће поднео оставку

Шон Спајсер је потврдио да је поднео оставку на место портпарола Беле куће, наводећи да ће ту дужност обављати до краја августа.

"Била је част и привилегија служити председнику САД Доналду Трампу и овој предивној држави. Наставићу да радим на овој позицији у августу", изјавио је Спајсер на свом Твитер налогу.

Како је Ројтерс претходно пренео наводе званичника из Беле куће, Трамп је именовао банкара са Волстрита Ентонија Скарамучија на место директора комуникација.

Трамп се захвалио Спајсеру а његово место преузеће његова досадашња заменица Сара Сендерс.

"У име своје администрације и америчког народа, захваљујем се Шону на његовом раду. Желим му даљи успех, сада када иде према новим приликама. Само погледајте његове сјајне телевизијске рејтинге", рекао је Трамп путем саопштења које је прочитала Сендерсова.

Очекује се да Скарамучи у августу преузме нову дужност.

Како је АП претходно известио, један од људи упознатих са одлуком Спајсера да поднесе оставку изјавио је да он то учинио као примедбу на именовање новог директора за комуникације Беле куће - Скарамучија.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 22. септембар 2024.
17° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи