Ухапшен саудијски принц, снимљен како мучи човека

Саудијски принц Сауд бин Абдулазиз бин Мусаед бин Сауд бин Адбулазиз ухапшен је након што су објављени видео-снимци на којима се наводно види како мучи једну особу, а упире пушку у другу.

Краљ Салман је наредио да се принц ухапси и испита у среду, дан након што су кратки видео-снимци објављени на Јутјубу и дељени преко Твитера, на којима се наводно види упрта пушка ка мушкарцу, који крвари из главе, преноси АП.

У једном клипу, који је прегледан више од 760.000 пута, види се 18 флаша вискија "Џони Вокер ред лејбел" на столу и свежањ новца.

АП подсећа да је у Саудијској Арабији забрањена продаја и конзумација алкохола.

На другом клипу види се мушкарац који седи у аутомобилу како крвари и чује се како га псују јер се паркирао испред куће.

На још једном снимку види се особа, за коју се верује да је принц, како удара и шамара мушкарца који седи на столици.

Саудијска државна телевизија објавила је у среду да је краљ те земље наредио да се спроведе пуна истрага о инцидентима и хапшењу принца, као и свим његовим помоћницима који се појављују у видео-снимцима.

Наредио је да ниједна особа која је умешана у тај случај не сме да буде пуштена док суд не донесе пресуду у складу са шеријатским законима те земље.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 28. март 2024.
21° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво