Анкета: Првих шест месеци Трампове власти најгори у последњих 70 година

Американци су председнику Доналду Трампу доделили најгори рејтинг за првих шест месеци мандата који је имао било који председник САД за последњих 70 година, јавља "Еј-Би-Си њуз" позивајући се на заједничку анкету рађену са листом "Вашингтон пост".

У анкети су се нашла питања о компетентности Трампа на светској сцени, његовој ефективности, републиканском плану здравствене заштите и улози Русије на америчким председничким изборима 2016. године.

Наводи се да је свега 36 одсто Американаца у анкети изјавило да подржава Трампов рад, што је за шест одсто мање од процента који је имао за првих 100 дана у Белој кући, који је сам по себи био мали.

Најближи Трампу по ниском нивоу рејтинга након пола године на власти био је у фебруару 1975. председник САД Џералд Форд са 39 одсто подршке.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 20. септембар 2024.
18° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи