Путин: Трамп реагује на саговорника и аргументе

Руски председник Владимир Путин изјавио је да се нада даљем дијалогу са америчким колегом Доналдом Трампом, након што су се двојица лидера састали по први пут на маргинама Самита Групе 20 у Хамбургу.

"Ако би дијалог требало да се настави, у хуманитарном смислу, постоји шанса за наду да ће се дијалог даље развијати", рекао је Путин током састанка са радницима из рудника Лебедински у Белгородској области.

Он је, како се наводи, још једном похвалио Трампову способност "да слуша".

"Он реагује на саговорника, на аргументе, укључен је у дискусију чак и ако му се нешто не допада или се са нечим не слаже, он поставља нека питања, реагује на саговорниково размишљање", рекао је Путин.

Како се наводи, Путин је рекао да верује да је већ у Хамбургу успоставио лични однос са Трампом и додао да је "Трамп на телевизији много другачији од реалне особе".

Говорећи о кризи у Украјини, Путин је рекао да се нада да ће она на крају бити решена "без крвопролића" и путем "демократских процеса", наводи агенција.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 20. септембар 2024.
17° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи