Матис оптужио Путина да је направио "међународну штету"

Амерички министар одбране Џим Матис оптужио је руског председника Владимира Путина за прављење међународне штете и поновио да америчка посвећеност НАТО-у остаје непромењена.

"Руски лидер прављењем штете ван граница Русије неће обновити своје богатство, нити поново уздизати своју наду", рекао је Матис студентима у Немачкој поводом конфликта у Украјини и наводног мешања Русије у амерички изборни процес, преноси АФП.

Матис је указао и на континуирану подршку САД до 2020. године, за веће присуство НАТО-а на истоку, у окружењу Русије.

Према његовим речима, Трамп је затражио веће повећање Европске иницијативе за безбедност, од 3,4 милијарди долара до 4,8 милијарди америчких долара.

Број коментара 6

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 20. септембар 2024.
21° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи