Трамп: Забрињавајуће што су Малер и Коми добри пријатељи

Веома је забрињавајуће то што је човек који сада води истрагу о Русији - Роберт Малер, добар пријатељ са бившим директором ФБИ Џејмсом Комијем, рекао је председник Доналд Трамп у интервјуу телевизији "Фокс".

Доналд Трамп није хтео конкретно да одговори на питање да ли би у неком тренутку Малер требало да се изузме из истраге коју води о мешању Русије у изборе у Америци, већ је рекао "видећемо".

Амерички председник је ту истрагу назвао "ловом на вештице".

Пре неколико недеља на Твитеру Трамп је написао да је бившем директору ФБИ-а Џејмсу Комију "боље да се нада да не постоје снимци њихових разговора", да би у четвртак, такође на Твитеру, признао да он такве снимке нема.

Сада је то појаснио и на телевизији "Фокс". "Ја нисам снимао разговоре са Комијем и немам никакве снимке. Ја нисам снимао, али када је он сазнао да постоје неки снимци, владини или већ нечији - мислим да је променио своју причу. Морате то да проверите и да он каже шта се заиста догодило. Ја своју причу нисам мењао, моје тврдње су увек биле исправне и истините", рекао је Трамп, преноси Глас Америке. 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 22. септембар 2024.
17° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи