Бајден кандидат за председника 2020?

Бивши потпредседник САД Џозеф Бајден прихвата готово све политичке позиве који му пристижу свакодневно, а са особљем је почео да разговара о планирању стратегије у року од 18 месеци да би, у случају да одлучи да се опет кандидује за председника, био на доброј стартној позицији, пише "Политико".

Бајден ће тада имати 77 година, али би "Бајден 2020." могао да се догоди, оцењује Политико у свом америчком издању.

Доскорашњи потпредседник САД, како наводе људи који су са њим разговарали, жели да буде политички више ангажован, мада не директно против садашњег председника Доналда Трампа.

Бајденов саветник каже да су у овом тренутку његове активности вођене само његовом жељом да одржи обећање да ће остати ангажован и помагати у оснаживању Демократске партије.

Људи често прилазе Бајдену и говоре му да је требало да се кандидује на председничким изборима 2016, а онима који му кажу да би желели да га виде у трци против Трампа, Бајден одговара: "То не планирам, али ником нећу рећи да то нећу учинити... Ако могу да ходам, трчаћу".

 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 20. септембар 2024.
23° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи