Трамп: Тек сам почео да испуњавам обећања из кампање

Амерички председник Доналд Трамп отпутовао је у Пенсилванију да би са својим присталицама прославио својих првих 100 дана у Белој кући.

Трамп је окупљенима у Пенсилванији рекао да је тек почео да испуњава своја обећања из кампање. И ову прилику је искористио за обрачун с емдијима.

"Вашингтонски медији су део проблема. Њихови приоритети - нису моји приоритети. А ваши приоритети нису њихови, верујте ми. Њихов програм није ваш програм", рекао је Трамп.

Трамп и чланови његове администрације не присуствују традиционалној вечери коју у Белој кући организује Удружење дописника. Каже, да је одушевљен што није тамо.

"Као што можда знате, још један велики скуп се одржава у Вашингтону. Да ли сте чули за то? Велика група холивудских глумаца и вашингтонских медија пружају утеху једни другима у плесној дворани. Дописници су се окупили у председниковој Белој кући на вечери - без председника. Драго ми је што сам 100 миља далеко од Вашингтона и што вече проводим са вама", рекао је Трамп."

Са мање познатих личности него ранијих година, новинари су се окупили у Вашингтону на вечери допсиника Боб Вудворд је међу првима стигао на вечеру заједно са колегом Карлом Бернстајном који се бави истраживачким новинарством и чије рад обелоданио Вотергејт скандал који је довео до оставке председника Ричарда Никсона.

На вечери се појавила и бивша америчка државна секретарка Медлин Олбрајт, глумац Матју Модин, и други.

Америчког председника нису штедели ни Симпсонови. Он и његови успесии у првих сто дана тема су нове епизоде. Као највећа достигнућа аутори серије наводе смањење хендикепа у голфу и повећање броја пратилаца на твитеру. Трејлер од 84 секунде у једном дану погледало је пет милиона људи.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 22. септембар 2024.
23° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи