Трамп: Мислио сам да ће бити лакше

"Волео сам свој прошли живот, толико ствари ми се дешавало. Више радим него у претходном животу. Мислио сам да ће бити лакше", рекао је председник САД Доналд Трамп уочи навршавања првих 100 дана свог председничког мандата.

Доналд Трамп у интервјуу за Ројтерс каже да је навикао на недостатак приватности у свом "старом животу", али је изненађен колико мало је има тек сада, нагласивши да се и даље навикава на 24-часовну заштиту коју му пружа Тајна служба.

"Заиста се налазите у једној малој чаури. Пошто имате тако јаку заштиту, не можете никуда да идете", рекао је Трамп.

Како каже, више не може да вози јер га сваки пут када иде негде из Беле куће возе у лимузини или џипу, преноси Ројтерс.

У интервјуу је говорио и о многим горућим питањима унутрашње и спољне политике, а између осталог и о Ким Џонг Уну, севернокорејском лидеру.

"Имао је 27 година кад му је умро отац, а он је преузео власт, тако да му у тим годинама сигурно није било лако. Знате, имао је много генерала и много људи који би волели да раде оно што он ради. Говорио сам и раније, а кажем то и сада, није да му приписујем заслуге, али признајем да му је било тешко. Не знам да ли је рационалан или није, али се надам да ипак јесте", истакао је Трамп, преноси Кликс.

Додао је и да постоји шанса да Америка и Северна Кореја уђу у велики сукоб, а на питање да ли је то највећа глобална брига у овом тренутку, одговорио је: "Да, рекао бих да је тако."

Коментарисао је и исламистички тероризам, рекавши како се тим људима не сме дозволити да дођу у САД, док је на питање о успостављању мира на Блиском истоку рекао: "Желим да видим мир међу Израелом и Палестинцима. Нема разлога да тако не буде."

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво