Ухапшена двојица осумњичених за тероризам у Русији

Руска Федерална служба безбедности (ФСБ) саопштила је да су ухапшена двојица осумњичених за подршку Исламској држави и припремање терористичког напада.

У саопштењу се наводи да су два човека ухапшена у стану у Јужно-Сахалинску, граду на пацифичком острву Сахалин, а приликом претреса су пронађене експлозивне направе кућне израде и пропагандне публикације Исламске државе.

ФСБ је саопштила да су ухапшени људи планирали терористички напад али нису износили детаље осим да би се напад десио на месту где се много људи окупља.

Један осумњичени је руски држављанин док је други из једне од бивших совјетских централноазијских република, али ФСБ није објавила њихова имена.

На снимку хапшења који је начинила ФСБ а објавила руска државна телевизија виде се два мушкарца људи који леже на стомаку и везани су лисицама.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 21. септембар 2024.
16° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи