Тело Ким Џонг Нама послато у Северну Кореју

Премијер Малезије Наџиб Разак рекао је да је тело Ким Џонг Нама, полубрата севернокорејског лидера Ким Џонг Уна и жртве бизарног убиства на аеродрому у Куала Лумпуру, послато у Северну Кореју на захтев чланова породице.

Наџиб Разак је додао и да је девет држављана Малезије којима је било забрањено да напусте Северну Кореју пуштено да се врати у своју државу, преноси Ројтерс.

"Поред тога, након завршетка обдукције преминулог и примања писма од његове породице која захтева да његово тело буде враћено у Северну Кореју, патолог је одобрио слање тела", навео је Наџиб у саопштењу.

Државна агенција Северне Кореје КЦНА је данас пренела да ће тело бити враћено и да је постигнут споразум о изручењу тела жртве убијене на аеродрому у Куала Лумпуру, а идентификоване као Ким Џонг Нам.

Договор је, како се наводи, постигнут након скорашњих преговора између Северне Кореје и Малезије у Куала Лумпуру.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 22. септембар 2024.
12° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи