Критике на рачун Трампа млађег због "твита"

Доналд Трамп млађи нашао се на мети критика пошто је неколико сати после напада у Лондону на "Твитеру" објавио коментар градоначелника британске престонице од пре више месеци да су терористички напади део живота у великом граду.

"Мора да се шалите са мном?! Терористички напади су део живота у великом граду, каже градоначелник Лондона Садик Кан", написао је син америчког председника на Твитеру.

Порука је садржала и линк ка чланку британског листа Индепендент од 22. септембра, у којем Кан између осталог каже да грађани морају да буду опрезни после бомбашких напада у Њујорку.

Бројни Британци су критикама одговорили на његову поруку, укључујући посланика Веса Стритинга, који је рекао да је Трамп млађи "срамота" и оптужио га да терористички напад користи за политичке циљеве.

Кан је на питање новинара Си-Ен-Ена рекао да не жели да одговара на "твит" Трампа млађег.

"Радио сам много важније ствари током протекла 24 сата", рекао је Кан и додао да "терористи мрзе чињеницу" да градови као што су Лондон, Њујорк и Париз имају "различите заједнице које мирно живе заједно".

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво