Држављанка БиХ повређена у нападу у Хајделбергу

Немац је преминуо од повреда задобијених у нападу у Хајделбергу када је нападач аутомобилом улетео у пешачку зону. Полиција саопштава да је повређена једна држављанка БиХ.

Човек (73) повређен у данашњем инциденту у немачком граду Хајделбергу када се један мушкарац залетео аутом у групу пешака подлегао је повредама, саопштила је полиција.

У саопштењу полиције се додаје да су у инциденту лакше повређене још две особе, 29-годишња држављанка БиХ и 32-годишњи Аустријанац.

Полиција је такође навела да у садашњој фази истраге ништа не указује да је реч о терористичком нападу.

У саопштењу полиције се додаје да "нема додатних информација о здравственом стању" возача аутомобила који је покосио пешаке и кога је полиција тешко ранила, преноси АФП.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
25° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи