Обављена аутопсија Чуркиновог тела, потребно још анализа

Њујоршки стручњаци за судску медицину обавили су аутопсију над телом преминулог руског амбасадора у УН, али су навели да су потребне додатне анализе да би се утврдио тачан узрок смрти.

Портпаролка канцеларије за судску медицину у Њујорку, Џули Болсер, рекла је да је случај смрти Чуркина прослеђен њиховој канцеларији из болнице, преноси Танјуг.

Саопштено је да је за утврђивање тачног узрока потребно додатно испитивање, које обично укључује токсикологију и друге анализе што може потрајати више недеља.

Чуркину је нагло позлило јуче у канцеларији, хитно је превезен у једну њујоршку болницу где је умро.

Градскa канцеларија за судску медицину задужена је за испитивање смртних случајева у Њујорку који се десе несрећним случајем, изненада или када је неко наизглед доброг здравља, или када је смрт сумњива, наводи АП.

За већину случајева које испита канцеларија судске медицине се на крају установи да су изазване природним узроцима.

Чуркин је умро дан пре свог 65. рођендана и остаће запамћен као вешти дипломата који је пасионирано бранио интересе своје земље.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво