Син Ким Џонг Нама дошао по тело оца

Ким Хан Сол, син убијеног полубрата севернокорејског лидера Ким Џонг Уна, стигао је јутрос у болницу у Куала Лумпур како би се извршила ДНК анализа и како би преузео тело оца Ким Џонг Нама. Малезијски званичници саопштили су да још нису утврдили узрок смрти Ким Џонг Нама.

АФП преноси да је Ким Хан Сол стигао у болницу у конвоју од четири аутомобила, која је обезбеђивало 30 припадника обезбеђења.

Како се наводи, наоружани чувари надгледали су мртвачницу у којој се налази тело Ким Џонг Нама, убијеног прошлог понедељка на међународном аеродрому у Малезији.

Убиство Ким Џонг Нама је у средишту дипломатског сукоба Северне Кореје и Малезије, јер Пјонгјанг захтева да се испоручи тело како би извршили обдукцију.

Међутим, Малезија је то одбила уз образложење да посмртни остаци морају остати у мртвачници док чланови породице не дођу по њега и идентификују га.

Малезијски званичници саопштили су да још нису утврдили узрок смрти полубрата севернокорејског лидера Ким Џонг Нам-а, а нису ни потврдили његов идентитет, јер нико од породице није дошао по тело, наводи Ројтерс. 

Због убиства Ким Џнг Нам-а за сада је ухапшено пет особа.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
20° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи