Трамп: Америци потребне чврсте границе

Реагујући на судску одлуку донету после указа председника САД о имиграцији, Доналд Трамп је на "Твитеру" поручио да су Америци неопходне "чврсте границе" и "ектремне провере".

"Нашој земљи су неопходне чврсте границе и ектремне промене и то сада", навео је Трамп, који је реч "сада" написао великим словима.

"Погледајте шта се дешава у Европи и целом свету, страшан хаос", додао је Трамп, веран рутини да на свом личном налогу на Твитеру почиње дан коментаришући догађаје у својој земљи и свету.

Амерички судија је издао привремену обуставу депортације носилаца виза и избеглица блокираних на аеродромима у САД после наредбе америчког председника Доналда Трампа о имиграцији.

Неколико америчких удружења за заштиту грађанских права, међу којима утицајна Америчка унија за грађанске слободе (АЦЛУ), поднеле су у суботу тужбу против америчког председника због указа у којем се избеглицама из неких муслиманских земаља забрањује улазак у САД.

Трамп је у петак до даљег забранио улазак у земљу сиријским избеглицама, а тромесечна забрана издавања америчких виза уведена је за држављане Ирана, Ирака, Либије, Сомалије, Судана и Јемена. 

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво