Топао пријем директора ФБИ код Трампа

Директор Федералног истражног бироа Џејмс Коми наишао је на срдачан дочек код новог америчког председника Доналда Трампа.

На пријему за безбедносне и полицијске званичнике у Белој кући Трамп је уочио Комија, позвао га да му се придружи и загрлио га уз осмех рекавши: "Он је постао познатији од мене".

Коми је само неколико дана пре председничких избора у САД 8. новембра послао писмо Конгресу најавивши да поново покреће истрагу о томе да ли је кандидаткиња Демократске странке на изборима Хилари Клинтон неправилно поступала са поверљивим информацијама када је користила приватни мејл сервер док је била државна секретарка у администрацији Барака Обаме.

Директор ФБИ је недељу дана касније објавио да је прегледао нову групу мејлова и закључио да нема индикација да је потребан судски поступак али је штета већ била учињена, преноси Ројтерс.

Клинтонова је у данима после избора приватно окривила Комија за пораз рекавши донаторима да је Трамп успео да искористи оба његова саопшења да је критикује.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 27. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво