Торнадо погодио југ Мисисипија, четворо мртвих

Југ Мисисипија рано јутрос погодио је торнадо, односећи кровове са кућа и цркава и чупајући дрвеће из земље, док су четири особе смртно страдале, саопштили су званичници.

Власти града Хетизбурга навеле су на свом налогу на Твитеру да су четири особе погинуле када је торнадо протутњао градом и околном облашћу, преноси АП.

Више од 40 ватрогасаца из свих делова Мисисипија окупило се испред седишта полиције у Хетизбургу ради потраге за настрадалима и повређенима, опремљени псима и возилима за све врсте терена.

Неколико сати након торнада, власти су и даље забринуте због кварова на електричним мрежама и могућег изливања гаса и апелују на грађане да не излазе из кућа, рекао је званичник полиције у Хетизбургу Ален Мари.

Грег Флин из Агенције за ванредне ситуације Мисисипија каже да је штета великих размера пријављена широм те области која обухвата три округа, а коју је торнадо погодио око 04.00.

Торнадо је био део олујне масе која пролази кроз тај регион, доносећи кишу и нестабилне метеоролошке услове, наводи америчка агенција.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 06. мај 2024.
18° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара