Амерички секретаријат твитовао против Трампа, обустављен налог

Секретаријату за унутрашње послове САД нова администрација је наложила да хитно престане да користи званични налог на "Твитеру", након што је служба у саставу тог министарства објавила поруке против новог председника Доналда Трампа.

Служба секретаријата је ретвитовала неколико фотографија које се, очигледно, нису допале Трампу, а на којима се број људи који су својевремено присуствовали инаугурацији досадашњег председника Барака Обаме упоређује са бројем присутних на јучерашњој Трамповој инаугурацији, преноси АП.

У првој ретвитованој поруци се тврди да је Трамповој инагурацији присустовао далеко мањи број људи него што их је било на Обаминој 2009. године.

У другој поруци објављеној на Твитер налогу службе Секретаријата унутрашњих послова наводи се да су веб странице са неким питањима, укључујући климатске промене, уклоњене са сајта Беле куће.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 21. септембар 2024.
17° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи