Лажна вест изазвала бурну полемику Израела и Пакистана

На "Твитеру" је дошло до бурне полемике између Пакистана и Израела о нуклеарној моћи – због лажне вести о томе да jе бивши израелски министар одбране претио нуклеарним нападом на Пакистан уколико та земља пошаље трупе у Сириjу.

У одговору на лажну вест о изjави израелског бившег министра одбране, пакистански министар одбране Kаваjа Aсиф подсетио jе Израел да jе и Пакистан нуклеарна држава, преноси АП.

На то jе одговорило израелско Mинистарство одбране и навело да jе вест обjављена на саjту AВД њуз потпуно измишљена.

Засад нема одговора Пакистана на "твит" министарства.

Tаj саjт су провериле организациjе коjе се баве провером података и установиле да jе реч о лажном порталу.

Kако преноси AП, Израел одржава политику да не потврђуjе, али и не дематуjе постоjање нуклеарног арсенала, док jе Пакистан постао нуклеарна сила 1998. године. Tе две земље немаjу дипломатске односе.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
21° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи