Напад девојчица самоубица у Нигерији, 30 мртвих

Најмање 30 особа је убијено, а 57 рањено у самоубилачком нападу две девојчице у граду Магадали, у североисточном делу Нигерије.

Портпарол војне јединице базиране у граду Мубију, који се попут Магадалија налази у нигеријској савезној држави Адамави, мајор Бадаре Акинтоје је рекао да су подаци о жртвама добијени од људи са терена, преноси Ројтерс.

"Агенти безбедносних служби су преузели контролу над подручјем како би се избегао повратак непријатеља и још један напад", рекао је Акинтоје.

Наводи се да такав напад носи сва обележја напада које изводи исламистичка организација Боко харам.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 20. април 2024.
4° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво