Клинтонова гласала уз узвике симпатизера "госпођо председнице"

Демократска кандидаткиња за председника САД Хилари Клинтон гласала је у Њујорку, док се гласање кандидата републиканаца Доналда Трампа очекује касније током дана.

Око 150 симпатизера Клинтонове је узвикивало "госпођо председнице", док је она са супругом Билом Клинтоном гласала у основној школи близу њихове куће.

"Јако сам срећна, неописиво сам срећна", рекла је Хилари Клинтон док се руковала са симпатизерима и разговарала са њима.

Она је новинарима рекла да је гласање за саму себе на изборима био "најпонизнији осећај".

"Знам колико одговорности иде уз председничку функцију, знам шта ово значи за земљу. Даћу свој максимум уколико будем имала довољно среће да победим", казала је Клинтонова.

АФП је навео да се очекује да републикански кандидат Доналд Трамп гласа касније на Менхетну.

Према наводима АФП, анкете показују да Хилари Клинтон има вођство над ривалом за 3,3 одсто.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво