Нова оптужба против Трампа за "непристојну понуду"

Глумица у "филмовима за одрасле" Џесика Дрејк последња је у низу жена које су оптужиле републиканског кандидата за председника САД Доналда Трампа за непримерене сексуалне понуде. Дрејкова је рекла да јој је он понудио 10.000 долара да дође сама у његову хотелску собу, пишу амерички медији. Трамп најавио да ће тужити сваку жену која га је оптужила за сексуално злостављање или друго непримерено понашање.

Џесика Дрејк је једна од најмање 11 жена које тврде да их је амерички милијардер непристојно додиривао, упућивао им непримерене коментаре или их на силу пољубио, пренела је агенција АФП.

На конференцији за штампу у Лос Анђелесу, Дрејкова је у друштву истакнутог адвоката специјализоване за случајеве дискриминације Глорије Олред, испричала да је упознала Трампа на голф турниру на језеру Тахо у Калифорнији 2006. године.

"Он је флертовао са мном и позвао ме да се заједно са њим шетам голф тереном", рекла је Џесика додајући да ју је Трамп тада позвао у своју хотелску собу.

Дрејкова је отишла тамо заједно са још две жене. Кад су ушле у собу, Трамп, који је био обучен у пиџаму, "чврсто је зграбио и загрлио сваку од нас, а затим нас и пољубио без наше дозволе", рекла је Џесика Дрејк.

Трамп их је такође упитао како је то снимати порно филмове, испричала је Дрејкова.

Након што се вратила у своју собу, Трамп ју је позвао телефоном да се врати у његов апартман и позвао је на журку, каже она.

"Шта желиш? Колико?", питао ју је Трамп, како тврди та жена.

Након што је то одбила, Дрејк каже да је примила још један позив од Трампа или другог човека, који су јој понудили 10.000 долара и коришћење Трамповог приватног авиона ако пристане на његову понуду.

Адвокатица Олред је на конференцији за штампу показала фотографију Трампа и Џесике Дрејк са голф турнира.

Трамп најавио тужбе

У обраћању својим присталицама у Гетисбургу, Трамп је назвао жене које су га оптужиле за сексуално злостављање "лажовима" и окривио је демократе за организовање негативне кампање против њега, наводи агенција АП.

"Тужићу све те лажове када се избори заврше", рекао је Трамп и додао да "једва чека да то уради".

Трамп је оптужио Хилари Клинтон и Демократску странку да су фабриковали оптужбе против њега како би нашкодили његовој председничкој кампањи. Из изборног штаба демократа поручују да би Трамп био проблематичан на месту председника САД.

Трамп је, у сенци претње тужбама, представио план за својих првих 100 дана на власти и најавио промене у "поквареном систему" у Вашингтону. Републиканац је обећао укидање санкција на производњу домаће енергије и окарактерисао је Кину као манипулатора валутама.

"Обећавам вам, ако пратимо те кораке, имаћемо нову владу која припада народу, коју је дао народ и која је за народ", рекао је Трамп, алудирајући на чувено обраћање америчког председника Абрахама Линкона током америчког Грађанског рата 1863. године.

Број коментара 24

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
12° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво