Трамп: Бићу задовољан без обзира на исход избора

Кандидат Републиканске странке за председника САД Доналд Трамп рекао је да без обзира да ли ће исход избора бити победа, пораз или нерешено, срећан је што је дао све од себе у трци за Белу кућу.

Доналд Трамп је на митингу у Северној Каролини рекао да не жели да се каје да ли је довољно напорно радио како би победио на изборима за председника САД и позвао своје присталице да гласају у великом броју како би победио свог демократског ривала, Хилари Клинтон.

"Победа, пораз или нерешено, а скоро сам сигуран да ћемо победити ако људи изађу, бићу задовољан собом. Као што увек кажем, не желим да мислим да сам одржао само још један митинг, победио бих у Северној Каролини", рекао је Трамп.

Ројтерс оцењује да се чини да се том изјавом Трамп удаљио од одбијања да обећа да ће прихватити резултате председничких избора, који ће бити одржани 8. новембра.

Трамп у трећој и последњој дебати није желео да одговори на питање да ли ће да призна резултате избора, који се одржавају 8. новембра.

Касније је рекао да ће да "призна јасне резултате", али да постоји могућност да доведе у питање исход гласања.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво