Париз, муслиманка са бурком убијена са пет метака

Непознати нападач убио је покривену муслиманку у претежно муслимански насељеном предграђу главног града Француске Пeнтену, испаливши јој пет метака у главу.

Како пише француске лист Паризијен, позивајући се на изворе француске полиције, још увек непозната особа синоћ касно убила је жену муслиманку док се аутомобилом возила Улицом Кандал.

Сведоци наводе да се црни скутер зауставио поред аутомобила који је чекао на црвеном светлу и потом испалио хице у правцу жртве. Возач мотоцикла је носио кацигу, па се не може знати ког пола је био убица.

Наводе и да убица није узвикивао исламофобне поруке пре него што је усмртио жену. Према речима градоначелника Пентена Бертрана Керна, породица убијене од раније је позната полицији.

 

Број коментара 5

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво