Освета побуњеницима, Гуленова родна кућа постаје јавни тоалет

Родна кућа Фетулаха Гулена могла би ускоро постати јавни тоалет, пишу турски медији. Становници Коруџука то, наводно, траже, а градоначелник тврди да ће случај размотрити.

Власти турске провинције Езурум, у којој се налази родна кућа тамошњег "државног непријатеља број 1" Фетулаха Гулена најавиле су да ће размотрити захтев да се Гуленова родна кућа претвори у јавни тоалет.

Први човек те провинције, Мехмет Серкан је локалним медијима потврдио да се о овој иницијативи расправља, "после снажне поруке народа који је такву жељу изразио".

Серкан је објаснио да је иницијатива уско повезана са читавим низом правних проблема, пошто је кућу могуће претворити у тоалет тек после експропријације.

Пре покретања иницијативе да се кућа претвори у тоалет, становници Гуленовог родног села покушали су да запале кућу, али су само оштетили врата. 

Број коментара 6

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 21. септембар 2024.
24° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи