Трамп: Ништа немам с Русијом, не знам ко је Путин

Рекао је једну лепу ствар о мени, али нисам га никад упознао, рекао је Доналд Трамп о председнику Русије Владимиру Путину, пошто су демократе оптужиле Москву да је покушала да помогне кандидату републиканаца да победи на председничким изборима у САД у новембру.

Кандидат за Белу кућу Доналд Трамп изјавио је да "ништа нема с Русијом" и да никада није упознао Владимира Путина.

"Ништа немам с Русијом. Рекао сам да руски лидер Владимир Путин има боље квалитете као вођа него амерички Барак Обама, али ко то још не зна?", рекао је Трамп новинарима, пренела је агенција АФП.

Трамп је, такође, рекао да "не зна ко је Путин".

"Рекао је једну лепу ствар о мени... Нисам га никад упознао", навео је Трамп, пренео је Политико.

Рекао је и да ће се према руском лидеру односити чврсто. "Понашаћу се према њему чврсто, али не постоји ништа друго на шта могу да помислим већ да желим добар однос са половином Русије, тако да заједно можемо да се успротивимо Исламској држави. Зар то не би било добро", нагласио је Трамп.

Број коментара 6

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
18° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи