Трамп: Приче о блиском пријатељству са Путином "нова шала"

Кандидат Републиканске странке за председника САД Доналд Трамп негирао је наводе да Русија покушава да помогне његовој кампањи тиме што је објавила на хиљаде процурелих мејлова Демократског националоног комитета (ДНЦ).

Викиликс је јуче објавио око 20.000 имејлова Демократске странке, који сугеришу да се активно радило на дискредитацији кампање сенатора из Вермонта Бернија Сандерса.

Трамп је на Твитеру написао да су наводи да је Русија објавила мејлове зато што се амерички милијардер допада руском председнику Владимиру Путину "нова шала која кружи градом", пренела је агенција АП.

Менаџер кампање најизгледније кандидаткиње демократа за председника САД Хилари Клинтон, Роби Мук, јуче је оптужио "руске државне играче" за хаковање мејлова ДНЦ-а како би помогли Трампу.

Роби Мук је за Си-Ен-Ен рекао да није случајност што су мејлови објављени непосредно уочи данашњег почетка Конвенције Демократске странке у Филаделфији, на којој би Клинтонова требало званично да буде именована за кандидата за председника.

Неки републиканци који се противе Трампу оптуживали су га претходних месеци да је пријатељски расположен према Путину.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво