Западна обала: Убијена 13-годишња девојчица

У нападу у јеврејском насељу на Западној обали убијена је 13-годишњца девојчица, држављанка Израела и САД, саопштили су званичници.

Девојчицу је ножем усмртио млади Палестинац кога су потом чувари убили, преноси АП.

Девојчица је идентификована као Халел Јафа Аријел и она је постала најмлађа израелска жртва таласа насиља који траје већ девет месеци и током којег су забележене на десетине палестинских напада, преноси АП.

Овај злочин је осудио премијер Израела Бењамин Нетанијаху који је рекао да "ужасно убиство девојчице у њеном кревету говори о крвожедности и нехуманости терориста са којима смо суочени".

Убиство је најоштријим речима осудио и портпарол Стејт департмента у Вашингтону Џон Кирби.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
9° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво