"Џеј-Пи Морган": Шкотска независна до 2019. године

Шкотска ће до 2019. године бити независна држава, а добар део финансијских гиганата ће се иселити из Лондона, наводи се у анализи инвестиционе банке "Џеј-Пи Морган".

Анализа је начињена после референдумске одлуке Британаца да изађу из Европске уније, наводи Политико.

"Џеј-Пи Морган", у интерном меморандуму, наводи да ће финансијски сервиси бити најизложенији процесу раздруживања, као и да се Француска и Немачка надају да ће заузети место кључних европских финансијских центара.

Аналитичари ове компаније такође наводе да ће Британија, током будућих преговора са ЕУ, тешко успети да задржи садашњи приступ јединственом тржишту, а да не пристане на плаћања у буџет ЕУ и слободан проток радне снаге.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 20. септембар 2024.
17° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи