Велики пожар у Анталији, евакуација десетина људи

Турске власти евакуишу десетине људи из дела летовалишта Анталија на Средоземном мору, након што се велики шумски пожар проширио од увале Адрасан према античком локалитету Олимпос.

Хуријет дејли њуз наводи да је пожар избио у петак у делу Анталије под именом Кумлуча, а да се данас поново распламсао у Адрасану.

Наводи се да су два хеликоптера и авион ангажовани за борбу против пожара како би помогли ватрогасцима из Анталије.

Лист додаје да гашење пожара отежава ветар, због чега су власти и донеле одлуку о евакуацији из предострожности из Адрасана и Олимпоса.

Директор Јуте Александар Сеничић рекао је за Блиц да је скоро сигуран да српске туристичке агенције немају у понуди ова летовалишта.

"Тај део обале намењен је искључиво за турске држављане. Ако има наших то је само ако су отишли на пут индивидуално", рекао је Сеничић.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
21° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи