Трамп: Побеђујем и без јединства у странци

Фаворит за номинацију Републиканске странке за председника САД Доналд Трамп позвао је своју странку да се уједини и стане иза њега, иако то, према његовим речима, неће утицати на његову номинацију.

"Мислим да неће направити разлику, али било би лепо да се Републиканска странка уједини по том питању", рекао је Трамп у обраћању својим присталицама на скупу у Форт Вејну, у америчкој савезној држави Индијани, пренела је агенција АП.

"Без обзира на то, мислим да ћу свакако победити", истакао је амерички милијардер.

Трамп се тренутно налази у кампањи у Индијани, где се сутра одржавају унутарстраначки избори.

Уколико победи у Индијани, Трамп ће зацементирати предност коју има пред другим кандидатима за номинацију Републиканаца и приближити се корак ближе освајању довољног броја делегата да буде проглашен кандидатом своје странке на председничким изборима и пре страначке конвенције у јулу, оцењује АП.

Трампови ривали Тед Круз и Џон Кејсик су и даље у трци за номинацију и надају се да ће спречити Трампа да освоји довољно делегата, како би се о кандидату Републиканаца одлучивало на конвенцији у јулу.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 20. септембар 2024.
20° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи