Варшава забранила улазак "Ноћним вуковима", Москва протестује

Пољска амбасадорка у Москви позвана је у руско министарство спољних послова, а медији наводе да је разлог што Варшава није дозволила бајкерима групе "Ноћни вукови" улазак у земљу.

Руско министарство спољних послова је ту одлуку Варшаве назвало циничном и злонамерном, која има за циљ "намерно погоршање руско-пољских односа", пренео је Тас.

"Пољско министарство спољних послова је јуче информисало руску амбасаду у Варшави да су пољске власти забраниле улазак на територију Пољске члановима групе руских мотоциклиста у оквиру њиховог годишњег релија 'Путеви победе', поводом 71. годишњице од завршетка Другог светског рата. Таква одлука се доноси већ две године заредом", навело је руско министарство.

Министарство истиче да овог пута пољска страна није чак ни навела разлоге за оправдање такве одлуке.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
12° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво