Лавров: Нема плана Б за Сирију, нити ће га бити

Не постоји алтернативни план споразуму о прекиду непријатељстава у Сирији, који су усагласиле САД и Русија, каже руски министар спољних послова Сергеј Лавров, истичући да никада није било плана Б, нити ће га бити.

"Већ смо све рекли о плану Б - никада тако нешто није постојало, нити ће постојати", истакао је Лавров, пренела је агенција Тас.

Амерички државни секретар Џон Кери рекао је пре два дана да ће можда бити тешко задржати Сирију као целину, уколико се дуго буде чекало на окончање борби.

САД ће знати у року од неколико дана да ли ће се предложени прекид непијатељстава у Сирији, који треба да ступи на снагу у суботу, одржати, а уколико не дође до политичке транзиције, постоје опције "плана Б", навео је Кери.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
22° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи