Читај ми!

Петиција да се Обами суди у Хагу

Америчкој влади упућена је петиција да се председнику Бараку Обами суди пред Међународним кривичним судом у Хагу за злочине против грађана САД и целог света.

Петиција је поднета преко сајта Беле куће, а до сада ју је потписало око 4.000 људи. Да би била узета у обзир потребно је да до 9. марта добије 100.000 потписа.

У тексту петиције се наводи да се "тражи осуда ратног злочинца Барака Обаме и суђење пред МКТ".

Према ауторима петиције, Обама је "крив за злочине, не само против америчких грађана, већ и целог света".

Они сматрају да је Либија уништена због Обамине агресије, а да у Сирији његови агенти обучавају, финансирају и организују терористичке групе.

Реч је о једној од бројних петиција на сајту Беле куће. Администрација на овај начин омогућава грађанима да јој се директно обрате.

Од тренутно отворених петиција, највећи број гласова, преко 317.000, добила је петиција да се Обама појави у емисији комичара Била Мара, а друга је петиција да се укину санкције Судану која има 69.926 потписника.

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 27. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво