Читај ми!

Трамп: Трагична грeшка Меркелове у вези са избеглицама

Претендент за кандидата Републиканске странке за председника САД Доналд Трамп критиковао је немачку канцеларку Ангелу Меркел што је пустила на десетине хиљаде мигранта у Немачку.

Доналд Трамп сматра да би избегличка криза могла да покрене револуцију и да би то могао да буде "крај Европе".

"Мислим да је Ангела Меркел направила трагичну грешку са мигрантима. Ако се компентентно и одлучно не бавите проблемом, да, то је крај Европе. Могли бисте се суочити са правим револуцијама", рекао је Трамп у интервјуу за француски недељник Валер актуел.

Брисел је постао плодно тле за терористе и неки делови Париза и Француске су постали зона где се не може ићи, навео је 69. годишњи Трамп.

"Нажалост, Француска није оно што је била, а није ни Париз", сматра Трамп, пренео је Ројтерс.

Према његовим речима, строги француски закони о оружју су делимично одговорни за убиство десетине људи у концертној дворани "Батаклан" у терористичком нападу, 13. новембра прошле године.

"Ја увек код себе имам пиштољ. Да сам био у Батаклану, могу вам рећи да би пуцао", рекао је Трамп.

Трамп сматра да би САД могле да имају веома добре односе са руским председником Владимиром Путином и да ништа не може бити горе од тренутне ситуације у којој Барак Обама и Путин једва причају један с другим.

"Он (Путин) је рекао да сам брилијантан. То доказује одређену мудрост", поручио је Трамп.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 22. септембар 2024.
11° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи