Више десетина мејлова Клинтонове "строга тајна"

Администрација америчког председника Барака Обаме први пут потврдила да је кућни сервер Хилари Клинтон садржавао више десетина мејлова који су означени као "строга тајна".

Амерички званичници су саопштили да 22 таква мејла неће бити објављена, преноси АП.

Портпарол Стејт департмента Џон Кирби рекао је да документи нису били тако класификовани у време када су били послати, али је сада одлучено да спадају у најстрожије чувану тајну.

Приватни мејлови Клинтонове као државне секретарке постали су један од проблема председничке кампање у САД.

Би-би-си јавља како је ово први пут да је нечији мејл добио било какав ниво зашитите.

"Поруке су означене као 'строга тајна' јер би изазвале изузетно велику штету по националну безбедност ако се отворе", саопштио је Стејт департмент.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
18° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи