Читај ми!

Руски и сиријски авиони у заједничкој борбеној мисији

Пар сиријских ловаца "миг 29" и два руска јуришна авиона Су-25 извели су прву заједничку борбену мисију у ваздушном простору Сирије, саопштено је из руског министарства одбране.

Како се наводи у саопштењу, два сиријска авиона типа "миг 29" пратила су руске јуришне ловце Су-25 током бомбардовања положаја терориста у Сирији.

Из руског министарства одбране истичу да су сиријски пилоти најпре посетили руску базу како би разговарали о детаљима напада.

Русија је покренула војну операцију у Сирији 30. септембра прошле године.

Москва инсистира да њени авиони бомбардују положаје Исламске државе и других терористичких група Сирији.

САД и њени савезници оптужују Русију да бомбардује положаје опозиције, борећи се на страни сиријског председника Башара ел Асада.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи