Украјина и Русија обуставиле директне летове

Директни летови између Русије и Украјине у потпуности су данас обустављени и та одлука ће утицати на стотине хиљаде путника две земље, саопштено је у Кијеву.

Последњи директни лет је био између суботе и недеље на релацији Москва - Кијев.

Око 100.000 путника сваког месеца је путовало на релацији између два главна града.

Та одлука је донета пошто су руско-украјински односи угрожени због сукоба проруских побуњеника и украјинских снага безбедности на истоку те земље.

Украјина је половином септембра саопштила да ће 25. октобра обуставити директне летове с Русијом. Неколико дана касније Русија је навела да ће истог датума затворити свој ваздушни простор за све украјинске авиокомпаније.

Путници ће од сада морати да путују возом или аутобусом или авионом преко неког другог града.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 16. април 2024.
8° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво