Читај ми!

Доњецк, најјача паљба од примирја у Минску

Интензивна артиљеријска ватра избила је рано јутрос у Доњецку. Детонација су биле најјаче од када је у Минску потписано примирје.

Оружана ватра у близини центра града Доњецка почела је ноћас у два сата по локалном времену и чула се у наредна два сата, навели су извештачи агенције АФП са лица места, преноси Танјуг.

Француска агенција наводи да, за сада, није могуће проценити последице артиљеријског напада због полицијског часа током ноћи које су наметнуле проруске власти у Доњецку и оближњој Макивки.

Посматрачи Организације за европску безбедност и сарадњу изразили су забринутост пошто су били сведоци присуства необележене колоне тенкова под контролом проруских активиста на истоку Украјине.

Јучерашњи извештај ОЕБС-а уследио је дан пошто је украјинска војска саопштила да је приметила велику колону тенкова и другог тесшог наоружања да улази у земљу из Русије.

АФП наводи да Русија пориче умешаност у борбама на истоку иако отворено даје политичку и хуманитарну подршку проруским снагама у Укарјини.

Број коментара 6

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 23. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво