Читај ми!

Еф-Би-Ај испитује бомбаша из Бостона

Џохару Царнајеву, једном од двојице браће Чечена осумњичених за подметање експлозива на Бостонском маратону, здравствено стање се поправило и истражитељи су почели да га испитују. Царнајев на питања истражитеља, због повреда, одговара писмено.

Полицијски истражитељи почели су испитиваљње Џохара Царнајева, осумњиченог да је са братом подметнуо експлозивне направе на Бостонском маратону од којих је погинуло троје а преко 180 људи повређено.

Џохар, кога су безбедносне снаге ухватиле 19. априла како се рањен скрива у једном чамцу у предграђу Бостона, има повреду грла због које не може да говори.

Телевизија Еј-Би-Си је навела, позивајући се на полицијске изворе, да Царнајев одговара писмено на питања истражитеља Еф Би Аја, који га испитују да ли евентуално има још неексплодираних бомби.

Начелник бостонске полиције Ед Дејвис рекао је да је здравствено стање осумњиченог "озбиљно али стабилно".

Други осумњичени, Џохаров старији брат Тамерлан Царнајев, убијен је у обрачуну с полицијом у предграђу Бостона.

У две подметнуте експлозије на циљу Бостонског маратона у прошли понедељак погинуло је троје, а рањено и повређено више од 180 људи.

Мотив напада још није познат.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво