Читај ми!

Појас Газе, нови напади

Два Палестинца су погинула, а један рањен у нападу ваздухопловних снага Израела у Појасу Газе. Очевици кажу да су пре израелског напада две ракете испаљене у правцу Израела.

Израелске ваздухупловне снаге бомбардовале су синоћ југ Појаса Газе и том приликом погинула су два Палестинца, а један је рањен, саопштило је палестинско Министарство здравља.

Они су се возили у аутомобилу који је погођен с две ракете недалеко од града Рафа.

Палестински безбедносни званичник, на кога се позива Би-Би-Си је рекао да су жртве били запослени на граници. Други извори наводе да су били чланови екстремистичке организације Исламски џихад.

Очевици кажу да су две ракете руске производње испаљене из Рафе у правцу Израела пре израелског напада.

Израелска војска је потврдила ваздушни удар, не улазећи у детаље. Израел сматра Хамас, који влада појасом Газе, одговорним за све нападе на израелску територију.

Пре девет дана двоје палестинске деце је рањено у израелском ваздушном удару на тунеле за кријумчарење прокопане испод границе измедју Газе и Египта.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво