Читај ми!

Берлусконијеве "бунга-бунга" журке

Жене обучене у костиме часних сестара и полицајки скидале су се за Силвија Берлусконија приликом његових журки у Милану, рекла је на суђењу бившем италијанском премијеру манекенка Иман Фадил. Једна од њих је била Никол Минети, бивша зубарка код које је Берлускони намештао вилицу након напада.

На суђењу бившем италијанском премијеру Силвију Берлусконију у Милану, по оптужбама да је имао секс с малолетном проститутком, могле су се чути нове "пикантерије" везане за "бунга бунга" журке које су одржаване у Берлусконијевој вили.

Манекенка Иман Фадил посведочила је да је приликом једне од журки видела како се жене обучене у костиме часних сестара и полицајки скидају за Берлусконија и његове пријатеље.

"Приликом првог доласка у вилу добила сам 2.000 евра у готовини лично од Берлусконија, који је тада рекао: 'Без увреде'".

Фадил је испричала да је те ноћи видела две младе жене у "црним туникама, са белим веловима и крстовима" како заводљиво плешу пред Берлусконијем, скидајући један по један комад одеће".

Једна од њих је била Никол Минети, бивша зубарка код које је Берлускони намештао вилицу након напада, у децембру 2009. Минети је сада представница Берлусконијеве странке у Савету за регију Ломбардија.

Фадил је рекла да је чула да је Берлускони платио за секс са најмање две жене које су биле на његовим журкама.

Према тврдњама тужиоца, то су биле близнакиње Елеонора и Има де Виво које су, наводно, изводиле стриптиз представе за тадашњег премијера.

Према њеним речима, прошле године, у време када је Берлусконијево суђење већ почело, један мистериозни мушкарац покушао je да је наговори да поново дође у вилу.

"Један мушкарац се зауставио поред моје куће и дао ми телефон који се не може пратити како би уз помоћ њега договорила посету у Аркоре. Али, нисам желела то да учиним", рекла је манекенка.

Дуга листа оптужби

Берлусконију се сада суди по оптужбама да је платио за секс са 17-годишњом Мароканком Каримом Ел Маруг, познатијом као Руби, и покушао то да прикрије, чиме је злоупотребио свој положај.

Милански лист Коријере дела сера писао је прошле недеље да је Берлускони 2011. године платио 127.000 евра Минетијевој и двема другим девојкама које су позване да сведоче.

Берлусконијев адвокат одбацио је оптужбе да је његов клијент покушао да утиче на сведоке, наводећи да је исплата те суме апсолутно легална и израз "уобичајене дарежљивости" бившег премијера.

Према писању италијанске штампе, Минети је добијени новац искористила да би платила судске трошкове на суђењу који се води против ње под оптужбом да је Берлусконију налазила девојке за забаву - атрактивне ТВ звезде, мисице и манекенке, међу којима и Руби.

Како преноси АФП, против Берлусконија се воде још два судска поступка у Милану - један због пореске утаје и други за одавање службених тајни. Иако је неколико пута осуђиван због корупције и проневере, све пресуде против Берлусконија су оборене или проглашене застарелим.

Број коментара 15

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
22° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи