Ухапшени пљачкаши лондонске јувелирнице

Лондонска полиција ухапсила је две особе које се доводе у вези са разбојништвом лондонске продавнице накита Граф, из које су пљачкаши украли накит вредан 47 милиона евра.

Током претраге за пљачкашима који су из лондонске продавнице накита Граф у центру града украли дијамантски накит вредан 47 милиона евра, британска полиција ухапсила је две особе за које се сумња да су учествовали у пљачки.

Лондонска полиција у истарзи је користила снимке безбедносних камера и снимке које је направио један случајни пролазник.

У другој највећој пљачки свих времена у Британији, која је изведена у сред дана, умешано је десетине људи који су паралисали саобраћај и тако омогућили разбојницима да побегну.

Два наоружана мушкарца украла су из продавнице накита у елитном делу Лондона 43 различите дијамантске огрлице, наруквице и минђуше вредне више од 40 милиона фунти.

По изласку из продавнице, нападачи су са собом повели таоца, а један од нападача, из за сада непознатих разлога, испалио је два хитца.

У пљачки нико није повређен, а талац је убрзо пуштен.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
24° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи