Читај ми!

"Анонимуси" срушили Насдак

Хакери у правој офанзиви на све што представља или брани крупни капитал. Нова жртва је Насдак, друга највећа берза у Америци чији сајт, једноставно, не ради. "Сајт није оборен, информације нису процуриле", рекли су представници Насдака.

"Анонимуси" су напали сајтове Насдака и БАТС-а у знак подршке акцији "Окупирајте Волстрит". За сада је нејасно како ће хакерски напад утицати на цене на берзи. Највероватније никако, тврде представници Насдака и БАТС-а.

Сајт Насдака у мањој или већој мери не ради већ 24 сата, а представници те компаније не знају одакле напад долази ни када ће њихови стручњаци решити проблем.

"Нико није упао у сајт, нико није добио никакве информације. Они само спречавају посете сајту", рекао је представник Насдака џозеф Кристинат.

Слично тврде и у БАТС-у.

Број коментара 17

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 21. септембар 2024.
25° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи