Размена идеја са ванземаљцима

Лидер покрајине Калмкије Кирсан Иљумжинов тврди да су га отели ванземаљци са којима је извесно време размењивао идеје на свемирском броду. Посланик руске Думе Лебедев захтева од председника Медведева хитну истрагу о том случају.

Посланик руске Думе затражио од председника Русије Дмитрија Медведева да покрене хитну истрагу после изјаве политичара да су га отели ванземаљци.

Кирсан Иљумжинов, лидер јужне покрајине Калмикије, рекао је у ТВ емисији, која се емитује у ударном вечерњем термину, да је срео ванземаљце обучене у жута одела, који су га отели и одвели на свемирски брод.

Кирсан Иљумжинов, који је управник мале будистичке области на обали Каспијског језера, Калмикије, изјавио је у телевизијској емисији да су га ванземаљци посетили у његовом стану, у центру Москве, 18. септембра 1997. године.

Политичар је рекао да је спавао, када је чуо да га неко зове са терасе. Изашао је напоље и видео свемирски брод. После тога се вратио у собу и видео ликове налик људским у жутим оделима.

Иљумжинов је изјавио да није могао да комуницира са ванземаљцима.

"Често су ме питали који језик сам користио да причам с њима. Комуникација је била на нивоу размене идеја", рекао је Иљумжинов.

Управник Калмикије је рекао да је после тога са ванземаљцима обишао њихов брод, који је на Земљу стигао како би узео узорке.

За своју причу, како тврди, има неколико сведока.

Руски посланик Лебедев је, у писму председнику Медведеву рекао да је, под условом да та прича није лош виц, то историјски догађај, мада је председнику предложио да отвори истрагу због могућности да је реч о одавању државне тајне, и о томе да ли је Иљумжинов уопште у стању да буде управник неке области.

Лебедев пита да ли је Кремљ требало да буде упознат са тим историјским догађајем и да ли постоје правила како би државни службеници, посебно они који су упознати са државним тајнама, требало да се понашају у случају да их контактирају ванземаљци.

Иљyмжинов се 17 година налази на челу мале будистичке регије на обалама Каспијског мора. Бивши бизнисмен и милионер познат је по ексцентричном карактеру.

Председник је Светске шаховске федерације, а потрошио је десетине милиона долара како би од своје покрајине направио рај за шахисте.

број коментара 16 Пошаљи коментар
(петак, 07. мај 2010, 09:12) - ибн Малик [нерегистровани]

Живот је сан

Некад је тешко разликовати сан од јаве.
Познато је да шахисти имају врло реалне снове
и да могу одсањати у целини изванредну партију шаха. Протоком времена се још
више брише граница између стварних догађаја
и онога што је доживљено у сну.
Поред тога, Калмици су будисти (Калмикија је једина будистичка република у Европи), и
можда све ово има везе са будистичким шаманизмом.

(петак, 07. мај 2010, 08:58) - anonymous [нерегистровани]

vanzemaljaci

on je u pravu samo je problem sto je Votka
vrlo jeftina.

(петак, 07. мај 2010, 08:52) - anonymous [нерегистровани]

Oni su tu , verujte mi.

Treba verovati tom gospodinu.

(петак, 07. мај 2010, 01:41) - anonymous [нерегистровани]

E dobar je!

Vanzemaljci u zutim kombinezonima, ovi se do sada nisu nigde pojavljivali, mora da je ovo bila specijalna jedinica poslata za razmenu ideja sa sahovskim velemajstorom :)))

(четвртак, 06. мај 2010, 23:05) - anonymous [нерегистровани]

danasnji ljudi

ni jedan posto ne verujem u to sto je rekao ovaj gospodin,ja verujem da postojev vanzemalci,aliii da komuniciraju sa nama nema sanse,

(четвртак, 06. мај 2010, 21:49) - anonymous [нерегистровани]

Ne verujem u to

Ne verujem da je stvarno video vanzemaljce.Mislim da je to samo sala koju je on ispricao na uverljiv nacin.Ako se to desilo pre cetrnaest godina,zasto je do sada cutao,ili niko nije smatrao za ozbiljno to sto prica.

(четвртак, 06. мај 2010, 21:37) - Da! [нерегистровани]

Dvaput sam video...

letece tanjire i bas zbog takvih nevernika ne pricam nikome!!!

(четвртак, 06. мај 2010, 21:29) - anonymous [нерегистровани]

Исмејавање

Нисам за то да се исмејава човек који тврди да су га посеетили ванземаљци . Свемир је бесконачан и шта ви мислите , да ли је реално да постоји разуман живот само на земљи?Не заборавите да смо и ми и исве сто нас окружује део свемира . Размислите о томе.
У сваком случају ту изјаву треба испитати.

(четвртак, 06. мај 2010, 21:18) - anonymous [нерегистровани]

Svaka čast!

Svaka čast RTS-u na ovom članku! Mislim da je svima muka priča o ekonomskoj krizi i ljudskim stadanjima. Ovo je baš osviježilo vijesti humorom. :)

(четвртак, 06. мај 2010, 20:37) - anonymous [нерегистровани]

hahahaha

Ovaj covek je imao jedan jako zanimljiv san. U svakom slucaju, lepa prica za ulepsavanje dana.