Тимошенко позива на убијање Руса?

Време је да узму оружје и побију проклете Русе заједно са њиховим лидером, наводи се у телефонском разговору Јулије Тимошенко који је процурио у јавност. Тимошенко тврди да је реч о монтажи.

Украјинци морају да употребе оружје против Руса тако да чак ни спржена земља не остане тамо где је Русија, рекла је, како наводи сајт Раша тудеј, бивша премијерка Украјине Јулија Тимошенко у телефонском разговору који је процурио у јавност.

"Спремна сам да узмем аутомат и да пуцам 'кучкином сину' у главу", навела је Тимошенко у телефонском разговору са бившим замеником секретара Савета за националну безбедност Нестором Шуфриком који је објављен на Јутјубу.

Бивша премијерка Украјинe потврдила је на свом Твитер налогу аутентичност разговора, али демантовала део његовог садржаја, док је Шуфрик изјавио да се "разговор није догодио".

На његову примедбу да је "шокиран" резултатима референдума на Криму, Тимошенко је, како је пренео РТ, рекла да је "време да узму оружје и побију проклете Русе заједно са њиховим лидером", а Шуфрик је потврдио да је спреман да са старијим сином иде да брани земљу.

Тимошенко је, користећи и псовке, рекла да "жали што не може да буде одмах тамо", као и што није била на власти, јер "они сигурно не би узели Крим".

Шуфрик се, у објављеном разговору, слагласио да до тога не би дошло да се Тимошенко питала, а затим констатовао да Украјина није располагала силом којом би одбранила Крим.

Шуфрик је затим упитао бившу украјинску премијерку шта учинити са осам милиона Руса у Украјини, који су "прогнаници", а она је одговорила да их "треба убити нуклеарним оружјем".

На примедбу Шуфрика да би требало предузети мере против оних који су прекршили закон, Тимошенко је одговорила: "Послаћемо их у Хаг".

Бивша премијерка Украјинe је на Твитеру демантовала да је предложила да осам милиона Руса треба побити.

"Разговарали смо, али оно о осам милиона Руса је монтажа. Поздрав за ФСБ (Руска Федерална служба безбедности) и извините због псовки", написала је Тимошенко.

број коментара 12 Пошаљи коментар
(уторак, 25. мар 2014, 11:14) - anonymous [нерегистровани]

позивање на убијање Немаца?

Шта би јој се догодило да је позвала на убијање Немаца или Американаца?

Неки тамо суд у Хагу и остале бајке за наивне и немоћне.

(уторак, 25. мар 2014, 09:47) - anonymous [нерегистровани]

Мислим да је грешка

Мислим да је у питању Нестор Шуфрич. Колико се ја сећам он је бијо портпарол у Јануковичевој партији регионув. То се још увек да проверити, ја сам прилично сигуран у ову моју тврднју.

(уторак, 25. мар 2014, 09:32) - anonymous [нерегистровани]

pristrasna

nema kao takva pravo da vlada ali ce sigurno pobediti.

(уторак, 25. мар 2014, 09:17) - anonymous [нерегистровани]

Re:Grozno

Ona je u evropskoj uniji 'obozavana Julija'.
Koliko su se samo angazovali da je ovako 'neduznu' izbave na slobodu.

(уторак, 25. мар 2014, 09:07) - anonymous [нерегистровани]

Зец

Најгоре је када зец сам сиби убеђује да је јачи од лава. И не само Укајина, већ многе мале државе саме себи убеђују да су једнаке са највећима.

(уторак, 25. мар 2014, 09:02) - anonymous [нерегистровани]

Zakon?

Zbog cega je ova osoba uopste pustena iz zatvora?

(уторак, 25. мар 2014, 08:44) - Iki [нерегистровани]

...

Znaci, ona rekla da je razgovor vodjen, a on da nije...

(уторак, 25. мар 2014, 08:35) - anonymous [нерегистровани]

Grozno!

Ne znam da li EU treba da ima ikakva posla sa ovakvim osobama. Ona bi zapalila Ukrajinu, Rusiju, EU i celi svet da zadovolji svoju taštinu. Grozno.

(уторак, 25. мар 2014, 08:33) - anonymous [нерегистровани]

Timosenka

Zaista mi je bilo zao ove zene kad su je zatvorili. Ali polako menjam misljenje i mislim da je velika greska sto je neko otkljucao. Bilo bi joj bolje da se povuce.

(уторак, 25. мар 2014, 08:22) - anonymous [нерегистровани]

!~

Veliki problem za Timošenkovu je što se sve vidi i čuje u današnje vreme. Izjave su joj zaista grozne i zastrašujuće. To znači da je Rusija morala da reaguje.