Читај ми!

Јовановић: Није било изборне крађе

Нема ниједне озбиљне чињенице која потврђује да је у Србији организована наводна изборна крађа, рекао лидер коалиције "Преокрет" Чедомир Јовановић и поручио лидеру напредњака Томиславу Николићу да прихвати резултате избора.

Лидер Либерално демократске партије и коалиције "Преокрет" Чедомир Јовановић изјавио је да нема ниједне озбиљне чињенице која потврђује да је у Србији организована наводна изборна крађа и поручио лидеру напредњака Томиславу Николићу да прихвати резултате избора.

"Читав свој живот сам посветио борби за демократију због чега сам и данас дужан да је браним залагањем за ред у земљи и нашим животима који су важнији од исхода изборне кампање или било какве власти", рекао је Јовановић.

Јовановић је навео да је коалиција "Преокрет" прегледала и прихватили резултате гласања, јер поштује вољу грађана Србије и да то исто очекује и од Николића, "који је заједно са лидером демократа Борисом Тадићем у овом тренутку најодговорнији за стање у земљи".

"Као кандидат за председника који жели да води и представља читаву Србију, Николић је дужан да уместо деструкције која нас кроз његово оспоравање избора води у међусобне обрачуне и тотални хаос, друштву понуди кампању која ће нам омогућити да после 20. маја сви заједно почнемо да радимо за срећну земљу", нагласио је Јовановић.

Зато, како је рекао, прво са Тадићем, а затим и свим другим политичким актерима, Николић мора смирити ситуацију у земљи и омогућити грађананима да изаберу свог председника на нормалан начин.

"Први корак у томе је прихватање резултата свих избора који су одржани у недељу", закључио је Јовановић.

петак, 29. март 2024.
17° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво